dijous, 25 de març del 2010

Buxus, segona part

Ahir vam continuar treballant el boix. Com que està molt fort però sospitava que mantenia molta terra de la muntanya, vam decidir trasplantar només una setmana més tard que la primera sessió del curs.

Yesterday we continued to work the box. The tree is very strong but suspected it had plenty of land on the mountain, we decided to transplant only one week later than the first session of the course.

Ayer seguimos trabajando el boj. Como estaba muy fuerte pero sospechaba que seguía teniendo mucha tierra de monte, decidimos transplantarlo solo una semana más tarde de la primera sesión del curso.



El nebari té una llargada d'uns 34 cm.

The nebari has a length of about 34 cm.

El nebari tiene una longitud de unos 34 cm.








Crec que se li haurà de buscar un angle de plantat que afavoreixi més el moviment natural de l'arbre i queden infinitat de detalls per treballar però com a primera aproximació crec que és suficient. Així que li toca descansar per una temporada i que tiri al seu gust.

I think you should look for an planting angle to improve natural movement of the tree and left many details to work but I think as a first approximation is sufficient. So it's up to rest for a while and growing free.
 
Creo que se le deberá buscar un ángulo de plantado que favorezca más el movimiento natural del árbol y quedan infinidad de detalles para trabajar pero como primera aproximación creo que es suficiente. Así que le toca descansar por una temporada y que tire a su gusto.
 
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada